Privaatsuspoliitika

Veebipoe omanik on Osaühing Härm (registrikood 14079353), asukohaga R. Tobiase 6 Tallinn 10147.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE JA PRIVAATSUS

Antud osa kirjeldab ettevõtte praktikat, mis puudutab isikuandmete töötlemist alates andmete kogumisest, kasutamisest kuni kustutamiseni. Kaitsmaks Teie isikuandmeid, kasutame füüsilisi, tehnilisi ja administratiivseid kaitsemeetmeid. Meie internetivõrk on katistud tulemüüride ja sissetungimist avastava tarkvaraga. Teie isikuandmetele ligipääs on piiratud vaid nende töötajatega, kes vajavad sellist informatsiooni Teile kokkulepitud teenuse osutamiseks või kellele tuleb juurdepääs muul seaduslikul alusel. Isikuandmete töötlemisel rakendatakse isikuandmete kaitse seaduses sätestatud nõudeid. Tellimuste tegemise käigus andmete töötlejateks on Härm OÜ ja Roller Äritarkvara OÜ.

Andmete kogumine ja kasutamine

Härm OÜ poolt kogutavad isikuandmed on andmed, mis on vajalikud andmesubjekti ehk kliendi enda poolt valitud kaupade ostuks. Tellimuste täitmisel kogutavateks andmeteks on ees- ja perekonnanimi, elektronposti aadress, telefoninumber. Ostja poolt sisestatud isikuandmeid kasutatakse ainult tellimuse täitmiseks ja on konfidentsiaalne info ning ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele, v.a. seadusega ettenähtud juhtudel, samuti kauba edastamiseks seotud osapooltele – nt SmartPOST. Samuti ei kasuta me teie isikuandmeid mitte-eesmärgipäraselt. Kaupade eest tasumiseks kasutatavate pangalinkide turvalisuse tagab krüpteeritud andmesidekanal, mille käigus puudub kolmandatel isikutel isikuandmetele ja pangarekvisiitidele ligipääs. Müüja kinnitab, et kõik ostja poolt edastatud andmete kaitse on tagatud. Makse sooritamisel meie e-poe kaudu on isikuandmete vastutavaks töötlejaks osaühing Härm ja volitatud töötlejaks Maksekeskus AS. 

Pakkumiste ja uudiskirjade saatmine

Edastame uudiskirju ainult teie enda nõusolekul, mida te saate ise hõlpsasti tagasi võtta, valides kirja all “ei soovi uudiskirja” lingil. Uudiskirjade edastamisel kogutavad isikuandmed on: ees- ja perekonnanimi, elektronposti aadress. Juhul kui osalete meie poolt korraldavates loosimistes töötleme järgmisi (isiku)andmeid: ees-ja perekonnanimi, elektronposti aadress ning võidu kättesaamisel kas elukoha aadress või pakiautomaadi aadress. 

Andmete säilitamine

Teie kohta kogutud andmeid, hoitakse ajavahemikul, mil kehtib seaduses sätestatud andmete säilitamise kohustus ja nõuete esitamise aegumistähtaeg, misjärel digitaalsed isikuandmed kustutatakse. Andmeid hoitakse ühes andmebaasis, millist administreerivad töötajad. Tellimuste osas saadud andmete töötleja ja hoidja on Roller Äritarkvara OÜ. Roller Äritarkvara OÜ poolt kogutavate andmetega saate tutvuda pöördudes e-poe administraatori poole kes väljastab Teile küsitud andmed. 

OSAÜHINGU REKVISIIDID: 
Härm OÜ 
reg nr 14079353 
kmk nr EE101891286 
aadress: R. Tobiase 6 Tallinn 10147.